Bra jobb

Kommer ihåg när jag var mindre och fortfarande gick i gymnasiet eller hade jag kanske precis slutat? Men då hade jag i alla fall ett städjobb som jag gjorde efter skolan en timme om dagen. Det vara ett bra extra jobb och det gjorde att jag kunde resa och göra dom sakerna som jag ville. Ja det är bra att kunna ha lite extra jobb och så, man lär sig att hantera pengar och så får man tjäna sina egna pengar och det är ju bra.

Bra för alla med jobb

Ja alla mår vi bra av att ha ett jobb, det gör att i känner oss viktiga och att vi bidrar med något och det är ju positivt.
Så om man fortfarande går i skolan eller så och känner att man vill ha ett extra jobb så är faktiskt städjobb ett bra jobb att ha.
Man kan till exempel söka på " kontorsstäd Stockholm " och se vad som kommer upp och vad det är man kan söka för att börja jobba lite grann.
Ja det är ett bra sätt att hjälpa till med utgifterna hemma om man känner att det behövs och det brukar det ju göra.
Ja varför inte se till att ha ett litet extra jobb, det finns så mycket som man skulle kunna jobba extra med. Det gäller att använda fantasin lite grann och se vad det är som man kan hitta på. Det är något som man gör väl i att kunna.
Ja det kan vara allt från att jobba med att sälja jordgubbar längs vägen nu på sommaren eller så kan det vara att städa eller i butik eller att sitta barnvakt. Ja det kan vara lie vad som helst. Men man lär sig alltid något och det är ju toppen att man lär sig saker och ting det har aldrig skadat.